Lediga tjänster

Örebroporten

Är du kanske intresserad av att jobba hos oss? Kul! Vi är idag cirka femtio medarbetare på ett 25-tal roller. När vi har lediga tjänster så hittar du dem här på vår hemsida. Spontanansökningar skickas till vår HR-ansvariga Carina Olsson på carina.olsson@orebroporten.se

 

Vad gör vi på Örebroporten, egentligen?

Örebroporten är Örebros eget utvecklingsbolag. Vi arbetar efter visionen att Örebro ska bli Skandinaviens mest attraktiva medelstora stad. Tillsammans med kommun och näringsliv bygger vi ett starkare och växande Örebro genom välanpassade miljöer för företag, organisationer och samhällsfunktioner.

Hur gör vi tillsammans Örebro ännu bättre? Nyfikna på framtiden och med stor kunskap inom utveckling och förvaltning är vi stolta att få ställa både oss och dig den frågan. Vårt bestånd består idag av allt från arenor till moderna kontor och verksamhetsmark på attraktiva lägen. Här gör vi plats för våra elitlag, mer musik och upplevelser, fler möten, viktiga samhällsfunktioner och ett starkare näringsliv.

Gemensamt för beståndet vi äger, förvaltar och utvecklar är att det spelar en central roll för kommunens attraktionskraft.

Örebroporten är ett kommunalägt aktiebolag och vi ägs av Örebro Rådhus AB. Det ställer höga krav på oss att tänka större och att alltid arbeta med långsiktigt hållbara visioner. I team med projekt- och fastighetsutvecklare, strateger, arkitekter, tekniker och förvaltare gör vi varje dag vårt bästa för Örebros bästa.

Tillsammans skapar vi rum för framtidens Örebro.

 

Sommarjobbare till vår driftavdelning

I sommar behöver vi ett antal sommarjobbare till vår driftavdelning. Arbetsuppgifterna innebär allt från att städa i våra driftutrymmen, målning, rengöring till byte av filter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du är självgående och ansvarstagande. Du har B-körkort.

När?

Perioden avser v.24-29.

Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 19 april 2024. Din ansökan skickar du till carina.olsson@orebroporten.se

 

Nu söker vi en fastighetstekniker!

Vill du vara en del i att bygga ett starkare och växande Örebro? Sök då tjänsten som fastighetstekniker!

Läs mer på: https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/34b5c30c-6aaf-4419-9819-72fd0958d040/fastighetstekniker